Design Studio n°32 Oostende

beschrijving studio
De gelijkvloerse studio (35m2) is smaakvol ingericht en biedt onderdak aan 2 à 3 personen/kinderen.
Huisdieren zijn niet toegelaten.

Zit / slaapruimte
Van de Cinna divanzetel maak je in een oogwenk een kwaliteitsvol 2 persoonsbed en de ‘ZicZac’ is een kwalitatieve poef/slaapbank die je gemakkelijk van poef naar slaapbank omtovert in enkele seconden en geeft slaapgelegenheid aan een derde persoon.

De sfeervolle kleuren en sfeerlampen zorgen voor een aparte ambiance. Een massiefhouten kerselaren bureaublad met 2 stoelen maken het geheel compleet. Uiteraard is hier wifi, radio, DVD en tv aanwezig.

Keuken
Het kleine designkeukentje is uitgerust met een microgolf met grill functie, een inductiekookplaat met dampkap en een ijskast met vriesvakje. Mooi en praktisch keukengerei is voldoende aanwezig. In de keuken zelf staat een tafeltje voor 3 personen. Een Senseo-apparaat schenkt u lekkere koffie.

Badkamer
De badkamer is uitgerust met wc, ligbad, douche met zijsproeiers, een lavabo en opbergmeubel. Er is een haardroger aanwezig.

Tuin
In de ruime tuin (35m2) is een tafel + 4 stoelen, 2 ligzetels en een barbecue voorhanden.

Op aanvraag kan ook een extra tuin met jacuzzi en buitendouche bij gehuurd worden door ofwel de huurders van het appartement of de huurders van de studio aan 25€/dag (Vanaf Pasen tot eind september.)

Parking
Er is parking op de oprit van de villa en een fietsenstalling in de tuin.

huurformules
Voor de huur van de studio heeft u de keuze tussen 2 huurformules: comfort & deluxe.

HUURPRIJS COMFORT: U huurt de studio zoals op onze website beschreven. In de huurprijs is het gebruik van internet, water, gas en elektriciteit inbegrepen. Na uw verblijf wordt de eind-schoonmaak door n°32 gedaan aan de prijs van 30€ (verplicht)

SUPPLEMENT HUURPRIJS DELUXE: 8€/persoon
Maak het u gemakkelijk en kies voor opgemaakte bedden, een handdoekenpakket en keukenpakket. Bij aankomst is het bed opgemaakt, liggen er keukenhanddoeken en een vaatdoek ter beschikking. Indien u de deluxe formule kiest, dan geldt dit voor alle gasten in de studio. Je hebt per persoon een pakket handdoeken ter beschikking: 2 badhanddoeken, 1 handdoek en 1 gastendoekje.

.

huurperiodes
Midweek: maandag 16u – vrijdag 10u (4n)
Weekend: vrijdag 16u – maandag 10u (3n)
Week: vrijdag 16u – vrijdag 10u (7n)

Juli – Augustus: minimum verblijf 1 week