veel gestelde vragen

 

Voor welke periodes kunnen we het appartement huren?
Tijdens de zomervakanties is de minimum verblijfsduur 1 week. Gedurende de rest van het jaar kan u onze appartementen huren voor de duur van een weekend, midweek, week of langer.

Midweek: maandag 16u – vrijdag 10u (4n)
Weekend: vrijdag 16u – maandag 10u (3n)
Week: vrijdag 16u – vrijdag 10u (7n)

Hoeveel bedraagt de waarborg?
De waarborg bedraagt 250€. Deze dient voldaan te worden 14 dagen voor aankomst, samen met het saldo. Na controle van het appartement/studio wordt de waarborg ten laatste de week volgend op het vertrek, aan u terugbetaald.

Is de prijs per persoon of voor de huur van het appartement?
De prijs is voor de huur van het appartement + bijhorend stuk tuin + 1 parkingplaats op de oprit.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
Een reservatie is slechts geldig bij een betaling van een voorschot van 80% op de huurprijs. Het resterend bedrag + de waarborg dient overgemaakt te worden ten laatste 14 dagen voor de start van de huurperiode. Indien u minder dan 14 dagen voor aanvang reserveert, dient het volledige bedrag betaald te worden.

Zijn er nog bijkomende kosten?
U kan onze appartementen huren volgens 2 verschillende formules:

COMFORT
U huurt het appartement/studio zoals op onze website beschreven. In de huurprijs is het gebruik van internet, water, gas en elektriciteit inbegrepen. Na uw verblijf wordt de eindschoonmaak door n°32 gedaan aan de prijs van 30€ (verplicht)

DELUXE
Maak het u gemakkelijk, laat bad- en bedlinnen thuis en kies voor opgemaakte bedden, een handdoekenpakket en keukenpakket aan 8€/persoon. Wanneer u de deluxe formule kiest, dan geldt dit voor alle gasten in het appartement/studio.

De tuin met de barbecue is die gemeenschappelijk?
Ieder vakantieappartement heeft zijn eigen privétuin met barbecue, tafel en ligzetels. De tuin met de jacuzzi is te huur aan 25€/dag. (Enkel beschikbaar vanaf de paasvakantie tot eind September. Vooraf te reserveren.)

Is het appartement bereikbaar met het openbaar vervoer?
De villa ligt op 1 à 2 minuten loopafstand van de tramhalte Mariakerke-bad.

Kan u wat meer vertellen over de ligging van het huis?
De villa ligt in een doodlopende straat op 1 à 2 minuten loopafstand van een GB, de bakker en de tramhalte. De Kinepolis is op 15 minuten loopafstand. Tot het centrum van Oostende is het 3km, dus een fikse wandeling van 45 minuten. Zowel Kinepolis als het centrum van Oostende zijn ook heel vlot sneller bereikbaar met de tram.

Mag er binnen gerookt worden?
Voor het comfort van al onze gasten is het verboden binnen te roken.

Hoe kunnen we boeken?
U kan rechtstreeks online boeken via het formuliertje bij prijzen en beschikbaarheid. Wil je liever persoonlijk contact opnemen? Stuur ons een berichtje of bel ons gerust even op.

Kan het appartement of de studio gehuurd worden voor 1 nacht?
Nee

Kan het appartement of de studio tijdens de grote vakantie gehuurd worden voor een weekend of een midweek?
Tijdens de grote vakantie is dit niet mogelijk.

Kan een andere periode gehuurd worden bijv. vanaf donderdag tot zondag? of vanaf woensdag tot zaterdag? of…
Door met vooraf bepaalde periodes te werken, kunnen wij onze organisatie beperken en onze prijzen scherp houden. Wanneer u van de voorafgestelde periodes wenst af te wijken, kan dit enkel aan dezelfde prijs als de vooraf bepaalde periodes waarbinnen uw data vallen, samen. Bijv. U wenst te huren van woensdag tot zondag, dan betaalt u dezelfde prijs als wanneer u zou huren van maandag tot zondag.

Voor hoeveel personen is de studio geschikt?
2 à 3 personen:
 u kan met 2 en eventueel met 3 volwassenen/kinderen in de studio logeren. De slaapbank in de zit/slaapruimte geeft plaats aan 2 volwassenen. Er is bovendien ‘ De Ziczac’. Een kwalitatieve poef/slaapbank die je gemakkelijk van poef naar slaapbank omtovert in enkele seconden en dat kan gebruikt worden voor een 3de persoon.

Voor hoeveel personen is appartement 1 geschikt? *

2 à 6 personen: Het appartement beschikt over 2 afzonderlijke slaapkamers. Indien u met 4 personen het appartement betrekt, beschikt u over alle luxe en comfort. Er zijn bovendien 2 ziczac opklapbare bedjes beschikbaar die in de living of één van de slaapkamers kunnen bijgezet worden.
Op deze manier is dit appartement perfect geschikt voor 6 personen.

Kunnen we zelf een bed of luchtmatras meebrengen?
Behalve een babybedje, is dit niet toegestaan.

Worden huisdieren toegelaten?

Neen

Is het mogelijk om het appartement of de studio vroeger te betreden dan het aangegeven uur?
In principe is dit niet mogelijk, daar de vorige huurders het pand ’s morgens hebben verlaten en er dient gekuist te worden.

Kunnen we langer op het appartement of de studio blijven dan het aangegeven uur?
In principe is dit niet mogelijk, daar de volgende huurders het pand in de namiddag betrekken en er dient gekuist te worden.