Ik ben Lieve en moeder van 2 volwassen kinderen. Ik ben ook de gelukkige oma van 2 kleinkinderen, Alexander en Olivia. Ik woon al sinds 2001 aan zee en voel me nog steeds op vakantie. Mijn hobby’s zijn beeldhouwen, keramiek, schilderen en met de vriendinnen gaan wandelen.

Als binnenhuisontwerper, heb ik het gelijkvloers appartement volledig ingericht om er zelf later op mijn oude dag te gaan wonen. Ik hou enorm veel van design en, zoals velen zeker, ook van luxe. Het is fijn wonen vlakbij zee om is heerlijk te wandelen langs het water, de zee te ruiken, te horen, te zien, steeds anders. Dankzij de kusttram ben ik, zonder het probleem om een parkeerplaats te vinden, naar een andere kustgemeente. Ook kan ik genieten thuis of in de tuin, terwijl de kleinkinderen hun middagdutje doen, zalig! Oostende, stad aan zee, biedt heel wat mogelijkheden. Ik ga er naar de kunstacademie, pik een bezoekje aan een museum mee. Af en toe maak ik een keuze uit de vele restaurantjes en gezellige terrasjes voor een natje of een droogje, terwijl ik geniet van de prachtige zonsondergang.

De aantrekkingskracht van de zee was bij mij enorm groot. Ik ben echter een stadsmens en wou ook de voordelen van wat de stad biedt, niet opgeven. Daardoor is de keuze op Oostende gevallen. Een woning vinden met tuin en garage dicht bij de dijk, was echter niet evident. Uiteindelijk vond ik een villa, maar deze was wel veel te groot voor mij. Het huis was van een architect. Beneden had zijn moeder een appartement en zijn bureau met archieven was ernaast. Hijzelf woonde met zijn vrouw op de eerste verdieping. Ik heb de woning gekocht en volledig vernieuwd. Ik woon nu op de 1ste verdieping en het gelijkvloers verhuur ik een appartement en een studio als vakantiewoning.