Ontdek nu uw vakantieappartement in Oostende op wandelafstand van strand te huur - weekend, midweek of week. | Nr 32 | Oostende
background image 1
background image 1

“Strandjutten met mijn kleinkinderen. Tot rust komen in de wind tijdens een mooie wandeling... Dat wil ik delen met andere families.”

Toen ik enkele jaren geleden mijn job als binnenhuisontwerper stopzette, was ik nog helemaal niet klaar om ‘op pensioen’ te gaan. Ik smeet me met volle goesting op beeldhouwen, keramiek, schilderen en met de vriendinnen gaan wandelen.
Maar dat was niet genoeg :) En dus kroop het bloed waar het niet gaan kon.

Ik verbouwde mijn veel te grote huis tot mijn eigen appartement en 2 heerlijke vakantieverblijven. Ik maakte er die plek van waar ik graag op vakantie zou willen gaan: voorzien van alle luxe, maar toch gezellig en ‘thuis’. Met de kleine extra’s die het plezant maken: een regendouche, een jacuzzi. Kortom: mijn droomplek.

Ik wilde andere mensen laten ontdekken waarom ik net deze plek koos om te gaan wonen: het is de ideale plaats om met mijn kleinkinderen te gaan ravotten op het strand. Op andere dagen geniet ik ervan om heerlijk te wandelen langs het water, de zee te ruiken, te horen, te zien, steeds anders. En dankzij de kusttram verken ik, zonder parkeerproblemen, makkelijk een andere kustgemeente. Of spoor ik snel naar Oostende om te gaan shoppen, of een museumpje mee te pikken.

Vandaag deel ik datzelfde thuisgevoel graag met jullie.