Reserveer nu uw vakantieappartement in Oostende op wandelafstand van strand te huur - weekend, midweek of week. | Nr 32 | Oostende
background image 1
background image 1
background image 1

Reserveer nu

Vul onderstaan formulier in, en we bekijken graag onze beschikbaarheid.

Onze voorwaarden

nr°32 wordt verhuurd per week (vrijdag – vrijdag - 7n of maandag - maandag), per midweek (maandag – vrijdag - 4n) of weekend (vrijdag – maandag - 3n) en is beschikbaar vanaf 16.00 dag van aankomst tot 10.00 dag van vertrek.
In juli en augustus is de minimum huurperiode 1 week enkel van vrijdag tot vrijdag.

De reservatie is bevestigd door betaling van een voorschot binnen de 3 dagen (80% van het verblijf) en het akkoord over de huurovereenkomst. Het saldo dient betaald te worden 14 dagen voor de aanvang van het verblijf. Een aanbetaling van € 250, waarborg is noodzakelijk. Deze borg is geen huur.

Het maximale aantal gasten is beperkt tot 2 personen voor de studio n°32 en voor het appartement n°32 is de maximale bezetting 6 volwassenen/kinderen.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de vakantiewoning, onder geen enkele omstandigheden.

In geval van annulatie minder dan 30 dagen voor de aankomst is het bedrag van het volledige verblijf verschuldigd. (Wij raden u aan om een annulatieverzekering af te sluiten bij een agentschap naar uw keuze.)

Download de volledige voorwaarden hier